Hova érdemes átjelentkezni szerintetek?
Figyelt kérdés
Legközelebbi lehetőségnél, ami nem tudom mikor lesz még otthagyom az Elte nemzetközi tanulmányokat, mert rájöttem milyen haszontalan szak. Webdesigner/webfejlesztő képzéseken veszek részt jelenleg ilyesmivel foglalkozom. Sajnos ebből diploma nem lehetséges, programozónak nem tudok menni, mert olyan szinten már nem elég a matektudásom stb. Inkább humánból vagyok jó, beszélek 2 nyelvet C1 szinten. Esetleg valamilyen gazdasági szakot tudtok ajánlani, ami sok helyre jó és akkor is hasznos lesz ha már weblapokat tudok tervezni, kódolni stb és ezzel akarnék foglalkozni?2020. márc. 18. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!