Ajánlanátok színi képzőket?
Figyelt kérdés
Másod éves főiskolás vagyok. Kommunikáció- és médiatudomány szakra járok, ahol az eddigi eredményeim négy egész felett vannak. Kicsi koromtól kezdve mindig is színész akartam lenni, de sajnos az anyagi helyzetünk nem tette lehetővé, hogy nevesebb iskolákban előképzettséget szerezzek. Így választottam ezt a szakot magamnak, mivel ez egy picit (vagy talán nem is picit) hasonlít egy színművészeti képzéshez. Nagyon sok óránk hasonló, vagy megegyezik a színi iskolákban tanítottakkal. A szakosodás után én a elektronikus sajtót választottam, ami azt jelenti, hogy lehetek riporter vagy rádiós (vagy még sok más egyéb de persze ezek érdekelnek a leginkább). Az lenne a kérdésem, hogy nem ismer e valaki olyan színi képzőt, ami nem felsőfokon, de színész végzettséget ad. A baj csak az, hogy 1-2 éves képzés lenne csak jó. Hiszen mire befejezem a főiskolát 21 leszek. + még ehhez jön a pár év színi képző. Nem akarok 26 éves koromig anyukámék nyakán élni. De ha tanulok valamit, akkor azt ne csak 7végén tanuljam, hanem rendes nappali képzésben, hiszen egy ilyen gyakorlatra épülő mesterséget csak úgy lehet elsajátítani. Egyébként amatőr szinten színészkedtem, a főiskola miatt álltam le vele. Azt mondják nagyon ügyes és tehetséges vagyok és ne pazaroljam el azt, ami megadatott. Tehát a kérdésem az lenne van-e valamilyen 1-2 éves színi képző. :) Köszi a válaszokat.2010. júl. 25. 17:40
2/2 A kérdező kommentje:
Még a főiskola előtt néztem, de úgy döntöttem, hogy nekem diploma kell. Nos még van egy évem a fősulin. Akkor leszek 21. Ha még hozzá jön 3 év az már 24. Az nagyon sok. Nem a tanulással van a baj, hanem, hogy nem akarok anyumék nyakán lógni olyan sokáig :( Valaki nem tud 1 max 2 évest?
2010. júl. 25. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!