Ha bezárják az iskolákat akkor a végzősöknek is évet kell ismételni vagy olyankor mi van?
Hallottam és olvastam erről, de szerintem baromság. Az anyagot lehet küldeni neten keresztül, ami persze nem helyettesíti minden résznél a magyarázatot hozzá, mégis inkább ez, minthogy évismétlés. Biztos nem fogom újra megcsinálni az utolsó évemet, aztán megint aggódni a vizsga miatt, mert ez a nyamvadt vírus szedi az áldozatait. Értem én, súlyos, elfogadom, jó lenne, ha senki nem lenne beteg, de egy egész éves csúszást ne már. Én eü-s vagyok, szoc gondozó és ápoló... leszek, ha meglesz a vizsga. A gyakorlatot mindenkinek eltörölték, óvintézkedésből, keddenként az iskolában vagyunk, gyakszi helyett. Nem mintha bánnám, merthogy a vizsga helyen csótányok vannak, az idősek otthonában, ahova majd kell menni 2 alkalommal, csakhogy mindent fejből kell tudni, mi hol van, márpedig ha így nem engednek gyakorlatra, és talán, bár nem hiszem, hogy ezt meglépnék, a vizsga is.
18/L
Sajnos nem tudom. A tanárain minden friss információt átadnak nekünk, de egyelőre ők is csak azt tudják mondani, minden egy nagy kérdőjel, hogy mi lesz. Csak remélni tudják, hogy lecseng a dolog, mire a vizsgához érünk. :/
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!