Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A diákhitelnek van minimális...

A diákhitelnek van minimális összege is? Mint a max.250 ezer?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A 2009/2010-es tanévben az államilag támogatott képzésben részt vevő hallgatók havi

*

15 ezer,

*

21 ezer,

*

25 ezer

*

30 ezer, vagy

*

40 ezer

2010. júl. 24. 22:20
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, de idáig én is eljutottam. ez azt ábrázolja, milyen havi felbontásban igényelhetem a hitelt. Engem az érdekelni, hogy meg van e szabva minimum összeg, ha a maximum igen. (200. illetve 250. ezer forint).

Tehát hogy meg van szabva, hogy aki igényli annak pl. minimum 30 ezret igényelnie kell, vagy kérhetek akár 5-10 ezer forintot is? mert erről semmit nem találtam

2010. júl. 24. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszban világosan ott van, hogy havonta mennyit lehet. Amint látod, 5-10 ezret NEM lehet.
2010. júl. 24. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!