Debrecen vagy Pest? Pénzügy és számvitel szak
hogy döntenétek?
Debrecen és Pest között nem tudok dönteni, jövőre mennék egyetemre pénzügy és számvitel szakra szeretnék menni. A legtöbb osztálytársam Debrecenbe megy de engem vonz Budapest is, az ismeretlen ugyanakkor Debrecent már ismerem kB 1 óra vonattal lenne ismerős, Pest 3 óra vonattal de nem ismerek az egyetemen senkit.
szerintem Debrecen nem rossz választás, ám Pest sem
Debrecenben készülj arra, hogy igazából itt nem sok minden van :D Pesten több a szórakozási, kulturális lehetőség. a szakról magáról nem tudok nyilatkozni, debrecenben tanulok, de nem ilyen szakon.
én is anno pest és deb. közt gondolkodtam. Azért választottam főleg deb.-t, mert nem szerettem volna teljesen egyedül budapestre menni. és tök jól tettem, mert a barátom budapesti, és rájöttem, mennyire utálom pestet egyébként :D
Akkor sem döntesz rosszul ha Pestet, s akkor sem ha Debrecent választod.
Pest talán valamivel macerásabb, és az a 3 órás vonatozástól és idegrohamot kapnék!
Még az egy óra is sok nekem vonaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!