Már mindenkinek végleges aki megy továbbtanulni a lista. Kinek mi?
1.föltudomàny-mert szeretem a természetföldrajzt és a kémiát, meg kb minden természettudományt.
2.kémia-azért mert kémiából vagyok a legjobb. Általánosban és gimiben is mindig én voltam a legjobb az osztályban. Viszont mivel nem kémia szakos suliba jártam, lehet nem vagyok oda elég.
3.földrajz- a társadalmi, gazdasági része halál unalom nagyon nem szeretem. Ha ide vennének fel, akkor biztos, hogy váltok amint lehet. Vannak tárgyak amik azonossak a földtudományissal szóval át tudnék jelentkezni.
1.BGE kereskedelem és marketing
2.BGE gazdinfó
3.OE gazdinfó
alapból szeretem a gazdaságot meg az informatikát is ezért döntöttem emellett. A kermark felé is húz a szívem de oda valószínűleg nem lesz elég pontom, de amiket itt olvastam gyk-n hogy ilyen rossz meg olyan rossz a kermark nem is olyan nagy baj... ha nem jön be a gazdinfó lehet átjelentkezek majd.
1. Orvosi diagnosztikai analitikus alapképzés
2. Orvosi diagnosztikai analitikus FOSZK
3. Egészségügyi szervező
De 99%, hogy felvesznek az első helyre mert több mint 60 ponttal több van nekem mint az előző években a ponthatár volt.
Környezettudomány
Környezetmérnök
1.ÁTE-Állatorvosi
2.SZIE-MKK Agrármérnöki osztatlan
3.SZIE-MKK Mezőgazdasági mérnöki:))
Legutóbbi vagyok az kimaradt miért..
Nos az Állatorvosi mindig is célom volt kiskorom óta az álmom. Az agrármérnöki megtetszett mert eléggé vezető típus vagyok és imádom a szarvasmarhákat így lehet belőlem akár állattenyésztő is😊 meg érdekel ez az egész ráadásul nagyon szimpatikus a SZIE gödöllői campusa:))
Harmadik hely: muszáj volt beírni valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!