Ebben az egyetemi félévben 15 tárgyam van, tudnátok valamilyen tippet adni hozzájuk?
Most vagyok másodéves az egyetemen, ennyi tárgyam csak első félévben volt, a másik két félévben kb 11 - 12 tárgyam volt. Most hogy van 15 tárgyam, hétfőtől - péntek délutánig bent vagyok az egyetemen, ami annyit jelent, hogy a hétvégém kb teljesen ugrik, mivel kollégista vagyok, és hazaérek péntek este és vasárnap kora délután már mehetek is vissza. Magyarán marad a szombat, viszont azt már ezen a héten is tanulással töltöttem.
A délutánjaimnak egy része szabad, viszont az én szakomon (osztatlan tanárképzés) rengetek gyakorlati órám van, amikor szakirodalmat kell olvasni, így a délutáni szabadidőm 70% elmegy a szakirodalom olvasgatásával. Marad a napból kb 2-3 órám, mivel minden reggel 8 órakor kezdek, és általában délután 2 / 4 óráig vagyok bent a suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!