FONTOS! Milyen kérvényt kell beadnom ahhoz, hogy nappaliról átvegyenek levelezősre államilag támogatott formában?! -2010. szeptemberében kezdenék
Keresd meg az iskola honlapján, a Tanulmányi Osztály honlapján szoktak mintekérvények fentlenni.
Vagy esetelge beszélj vele személyesen, mert van olyan kérvény, amihez fizetni is kell.
első!
van ahol államilag támogatott levelezős képzés is van (legalábbis volt). Nem hittem a szememnek, mikor megláttam...
Szia!
Hivd fel a TO-t, ott tudsz érdeklődni. Én speciál felmentem a honlapra, letöltöttem egy dékáni kérelmet, és azt kitöltve küldtem el. De csak nyomós indok esetén vesznek át.
a távolság probléméjérara ott a koli, albérlet
szerintem inkább olyannal kellene indokolnod, hogy a családnak nincs pénze, a rossz anyagi körülmények miatt ell kell menned dolgozni, de a nappali tagozat mellett nem tudsz...
Esetleg ha munka miatt halasztod, mellékelhetsz egy munkáltatói igazolást is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!