Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » FONTOS! Milyen kérvényt kell...

FONTOS! Milyen kérvényt kell beadnom ahhoz, hogy nappaliról átvegyenek levelezősre államilag támogatott formában?! -2010. szeptemberében kezdenék

Figyelt kérdés
FONTOS! FONTOS! FONTOS!
2010. júl. 23. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Levelezős képzés CSAK költségtérítéses formában létezik.
2010. júl. 23. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Keresd meg az iskola honlapján, a Tanulmányi Osztály honlapján szoktak mintekérvények fentlenni.

Vagy esetelge beszélj vele személyesen, mert van olyan kérvény, amihez fizetni is kell.

2010. júl. 23. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:

első!

van ahol államilag támogatott levelezős képzés is van (legalábbis volt). Nem hittem a szememnek, mikor megláttam...

2010. júl. 23. 17:31
 4/9 A kérdező kommentje:
kedves első: a sulinak, ahová jelentkeztem, van államilag támogatott levelezőse is.
2010. júl. 23. 17:31
 5/9 anonim válasza:
Tanulmányi Osztályra kell menni. Államilag finanszírozott inkább tényleg csak nappalin van, de van levelezősön is. Persze csak ritkán. Ha szerencsédvan akkor a te esetedben van. PL A NYME-n van azt tom, de BCE-n pl nincs.
2010. júl. 25. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hivd fel a TO-t, ott tudsz érdeklődni. Én speciál felmentem a honlapra, letöltöttem egy dékáni kérelmet, és azt kitöltve küldtem el. De csak nyomós indok esetén vesznek át.

2010. aug. 3. 20:45
 7/9 A kérdező kommentje:
az nyomós indok, hogy több, mint 2 óra az út a suliig?
2010. aug. 4. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:

a távolság probléméjérara ott a koli, albérlet

szerintem inkább olyannal kellene indokolnod, hogy a családnak nincs pénze, a rossz anyagi körülmények miatt ell kell menned dolgozni, de a nappali tagozat mellett nem tudsz...

Esetleg ha munka miatt halasztod, mellékelhetsz egy munkáltatói igazolást is

2010. aug. 4. 11:46
 9/9 A kérdező kommentje:
oké, hogy ott a koli, de ha azzal érvelek, hogy nincs pénz, akkor koliba se tudok menni...ez elég logikus. egyébként csak marhára nincs kedvem ilyen messze költözni...de lehet, hogy albérlet lesz.
2010. aug. 4. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!