Esti tagozatra évente kell jelentkezni vagy ha egyszer jelentkeztem, akkor érettségiig tart a tanulói jogviszonyom?
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 19:06
1/2 bodnar edit válasza:
Igen. ha egyszer jelentkeztél, akkor az az érettségi letétele utánig tart! Kivéve, ha év végén megbuksz, és a pótvizsga sem segít! A félévi bukás, csak figyelmeztetőként hat, hogy ideje összekapni magad! Készülj úgy, hogy minden évben kis érettségi van év végén, nálunk sok verset kellett megtanulni, és ebből külön felelni! Érettségi felelés úgy zajlik, hogy addig szóbelinél addig nem jössz ki a teremből, amíg mindenből nem felelsz! 4.-ben csináld úgy ha megkapjátok az érettségi tételeket azonnal dolgozd fel a saját mondataiddal de fontos infókkal! Többszöri leírás után rögződik. Sok sikert! Ha kell néha segítség, szívesen megosztom veled!
2/2 bodnar edit válasza:
Ja azt elfelejtettem megírni, hogy természetesen minden szept.-ben fizetni kell vagy arra a félévre, és utána a következőre, vagy egyben kifizeted, bár ez megterhelő lehet! Én félévente fizettem a díjat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!