Mit érek el egy felsőfokú szakképzéssel? Jobban járnék inkább az egyetemmel? 18/L
Figyelt kérdés
Felvételi előtt állok és igazából továbbra sem tudom mi akarok lenni vagy milyen szakra menjek így kényszerből megjelöltem a kereskedelem és marketinget illetve a gazdálkodást és menedzsmentet de ez rendes alapszak és gondolkodom hogy megjelölök egy felsőoktatási továbbképzést is vendéglátás és turizmus szakon, de lehet hogy ezzel is többet érnék ha kapnék róla egy diplomát. Ti mit gondoltok? És esetleg tudtok olyan szakot mondani amivel tudom majd valamire vinni az életben?Xd Vagy fenn áll az a lehetőség is hogy elmegyek elvégzek egy okjt és utána végzem el az egyetemet. Eléggé tanácstalan vagyok, mert az iskolában se nagyon segítenek nekünk. Előre is köszönöm a vászakot :)2020. febr. 9. 14:58
1/3 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a diploma többet ér, mint egy FOSZK-os papír. Mondom ezt úgy, hogy mindkettő van nekem is. Utóbbi csak a pluszpontok miatt ér valamit, szerintem.
2/3 anonim válasza:
Gazdasáfi területen a FOSZK szinte értéktelen, a turizmusos pláne. Hajts rá az alapszakra. Ha nem jön össze akkor lehet alternatíva esetleg a FOSZK, ha azzal tudsz szerezni pontokat és utólag bejutsz alapképzésre.
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj, az is lehet, hogy meglesz a diplomád és közben jössz rá mi akarsz lenni.. Most csak elindulsz valamerre, de kell ez a pár év, hogy tudd, ki-mi vagy, hol a helyed a világban. Ha FOSZKot jelölsz, később beszámíttathatod, ha mégse tetszik a szak, csak két éved ment rá. Nem kell ennyire véresen komolyan venni, már most jelenleg sem valós az elképzelés, hogy valaki elvégez egy szakot, csak azt csinálja, onnan megy nyugdíjba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!