Titeket nem idegesit a facebookon?
Figyelt kérdés
Hogy allandoan egyetemek hirdeteset olvasom hogy gyere ide mert ez a legjobb...
Ma ezert mar fel se lepek
2020. febr. 7. 12:17
11/12 anonim válasza:
10es, Ő a hirdetésekről kérte ki a véleményt, nem az életviteléről. Kicsit irigynek tűnsz, viszont aranyos ahogy aggódsz egy vadidegen pénzügyei miatt.
Amúgy kérdező, én is belefutok ilyenekbe, de én inkább jót mosolygok, mert nekem folyamatosan bölcsészszakokat ajánlgat, amik a lehető legmesszebb állnak tőlem.
12/12 anonim válasza:
Szedd ki az érdeklődési köreid közül az oktatást, hátha akkor nem küldi. Bár valszeg úgy van megcsinálva a hirdetés, hogy mindenkinek kimegy, aki kora alapján most érettségizhet. Adblock megoldja, ha mást nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!