👍Gazdaságinformatikus vagy Műszaki menedzser? 👍
Figyelt kérdés
Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni?
Melyikkel lehet szélesebb körben elhelyezkedni?
Melyiknek van inkább jövője?
2020. febr. 6. 08:07
11/14 anonim válasza:
Őhm, műszaki menedzser? Mennyire kell ahhoz elvetemültnek lenni? Ki szeret két szék közé ülni?
Ismerek ezen szakon végzett fiatalakat, de mivel sehova sem kellettek, mentek a gyárba ezer forintos órabérért.
Ha annyira érdekel ez a szak, akkor csakis mesterképzésként. Mondjuk Gazdinfó BSc után ha annyira fontos ez.
12/14 anonim válasza:
Az utolsó 72% nem én vagyok? Mert pont ugyanezt mondtam volna én is. :)
13/14 anonim válasza:
"te itt élsz a GYK-n? :D"
Nem, de neked mi a bajod a műmennel? Ha lenézed azt a szakot, akkor minek írsz róla ki kérdést?
14/14 anonim válasza:
Gazdinfó, ha valami normális szakmát akarsz, műmen ha csak a papír kell. MSc-n is van mindkettő, mérnökinformatikusoknak és villamosmérnököknek is lehet menni mindkettőre, nekik is a gazdinfót ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!