Miért volt idén olyan alacsony a ponthatár a PTE Természettudományi kar Programtervező informatikus szakon?
Figyelt kérdés
Ezen a szakon a vezető iskola az ELTE de ottis csak 320on akármennyi volt a pont. Pedig a programozók elég jól keresnek? Miért ilyen népszerűtlen ez a szak?2010. júl. 22. 21:20
11/18 anonim válasza:
Én megmondom, miért annyi a ponthatár, mert vannak emberek, akik belátják, Veled ellentétben, hogy ha nem értenek a matekhoz, akkor nem mennek oda.
12/18 A kérdező kommentje:
prgoramozás nem egyenlő matek. közelsem...
tapasztalatból mondom...
2010. júl. 22. 21:43
13/18 anonim válasza:
A programozás nem egyenlő a matekkal. De tesóm most diplomázott programtervező matematikus szakon, az még a régi 5 éves képzés. Úgy tudom most az lett vhogy szétszedve, és most már programtervező informatikus szak.
Hát baromi sok matekja volt, elhiheted:D
14/18 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. De igen, a programozás nagyon nagy része matek. Nálunk, SZTE-n, ugye régen úgy hívták, hogy progr. matematikus, most meg progr. informatikus, csak a név változott meg, de ezáltal kétszer annyian jelentkeztek rá, és pontosan ennyien is fognak kibukni, ugyanis az anyag egy cseppet sem lett könnyebb.
15/18 A kérdező kommentje:
külön van programtervező matematikus meg programtervező informatikus szak. nyilván van külömbség. plusz voltam elte nyiltnapon és ott is mondták hogy nem kell megijedni, nem nyomják a matekot...
2010. júl. 22. 21:57
16/18 anonim válasza:
Úgy látszik akkor csak az SZTE-n veszik komolyan. Bátyám is oda járt.
17/18 anonim válasza:
Ok, bocs, hogy figyelmeztetni akartalak.
18/18 anonim válasza:
Nem népszerütlen az csupán most nehéz volt az érettségi.Kevesebb érettségi pontok voltak.Igy csökkentek a ponthatárok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!