Nos, felvettek oda, ahova szeretted volna? :-D
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 20:56
11/25 anonim válasza:
3 pontal lecsúsztam. majd jövőre :D
12/25 anonim válasza:
Igen, ELTE fizika 403 ponttal (290 az alsó xD)
14/25 anonim válasza:
igen DE-BTK-ra 407 pontom volt :D
15/25 anonim válasza:
Túlságosan alacsonyollom a ponthatárt...
Kevesebb mint tavaly volt...
Ez gyanús. Lehet tele lesz s*gfejekkel a suli. De jó lesz...:S :S :S Mindig kifogom a legrosszabb társaságokat.
Nah mind 1, SMS-st nem kaptam még, de 40 ponttal többem van mit ez a "ponthatár".
Ez szerintem biztos bekerülést jelent.
16/25 anonim válasza:
Igen :P SMS-t is megkaptam már...
19/25 anonim válasza:
21:06-os vagyok, ETK-soknak. Én is ott végeztem, csak más szakirányon, még a régi rendszerben. De nagyon szuper suli!
20/25 anonim válasza:
SZTE - környezettan. Ezt jelöltem meg 2. helyen, a biológia volt az első, sajnos oda most jóval magasabb volt,mint tavaly, így nem jutottam be, de a környezettan is szép szak. Legföljebb majd szakot váltok,ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!