Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tovább tanulás, szerintetek...

Tovább tanulás, szerintetek lehetséges vagy sem?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetbe kerültem hogy tavalyi ponthatárokat nézve alapszakra megvan a pontom, a nyelvizsgát most csinálom, de emeltszintű érettségim nincs... Ilyenkor mit lehet tenni?

Így most FOSZK-ra jelentkezdtem, ami két év és ebből ugyebár hogyha ugyanazon a szakon megyek tovább, akkor valamennyi kreditet elismer s hozzá ad pontomhoz ahol pedig bőven meg lesz az alapszakra a pont. De még mindig nincs emelt szintű érettségim, tehát mindenféleképp újra kell érettségiznem egy emeltből hogy meg legyen(ami követelmény) vagy FOSZK-ról mehetek tovább?

(És pl. ha újra kell akkor abból az egy tantárgyból amiből szeretnék, vagy az egészet újra kell?)

2020. febr. 1. 07:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Kiválasztod a tantárgyat/tantargyakat felvin amiket a neked tetsző szakokon elfogadnak és abból emeltezel. Nem tudod kikerulni. Enélkül nincs egyetem.
2020. febr. 1. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!