Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire elfogadott az egyetem...

Mennyire elfogadott az egyetemeken a melegség?

Figyelt kérdés
ELTE, SZTE, PTE

2020. jan. 31. 14:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Most utánaolvastam, szokás szerint hülyeségeket beszéltek ti, szélsőliberálisok.

Badiny Jós Ferencnek semmi köze a Miskolci Egyetemhez, egy hivatalosan nem is akkreditált miskolci magánegyetemen volt saját tanszéke.

Pokol Bélára is rákerestem, semmilyen szélsőjobbos kontextust nem találtam vele kapcsolatban.

2020. febr. 6. 15:47
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

"Nyugtassátok csak ezzel magatokat, miközben az evolúció zsákutcáját dicsőítitek."

Attól, hogy ítélkezel, a tény tény marad, a melegek meg melegek maradnak. De legalább mindenkinek szr lesz. Te dühvel fordulsz mások felé, ők meg szégyellik magukat olyasmiért, amiről nem tehetnek. Te primitív bunkó maradsz, és korlátozod más embertársad nyugodt életét.

2020. febr. 6. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

Szerencsére a ME egy nevesincs egyetem. Annyira noname, hogy a Times Higher Educationben még osztályozva sincs: [link]

Kb semmit sem veszít, aki nem oda jár.

2020. febr. 6. 19:02
 14/21 anonim ***** válasza:
23%

Én nem ítélkezem. Az hogy a melegek az evolúció zsákutcajat jelentik, az tény, hiszen nem szaporodnak, ami viszont az élet értelme lenne, legalábbis evolúciós szempontból. Egyébként vannak meleg haverjaim, tudjak is hogy mi a véleményem, mégsincs semmi gond köztünk. Az én bajom nem az emberekkel van, hanem a lobbival és propagandával. Egy szóval sem gyűlölködok, egy szóval sem mondom hogy atnevelo táborba kellene küldeni őket, de nem is kell normálisnak beállítani, mert nem az. Ha valaki gerincserult, toloszekes, arról az emberről sem próbálja meg senki megmagyarázni, hogy semmi gond nincsen vele, hiszen ez nyilvánvalóan nem igaz. Az egy testi diszfunkcio, a melegség meg másfajta diszfunkcio.

Az ME valóban nem tartozik az ország top egyetemei közé, bár én egy szóval sem írtam ennek az ellenkezőjét, úgyhogy azt kell gondolnom, hogy ez egy ostoba és gyerekes visszavagas akar lenni a reszedrol. Röhejes. Egyébként a műszaki képzés a második legjobb az országban, csak itt van banyasz- és kohaszkepzes. Joggal sincs semmi gond. Ország legnagyobb campusa, kb. 15 ezer hallgató. Úgyhogy jelentéktelennek minősíteni elég röhejes, pont amilyen te magad is vagy. Nagyon fáj a pici lelked, hogy nem mindenkinek veszi be a gyomra a szivárványpropagandat, de ez van. Hiába hoborogtok, MO homofób ország és az is marad. A pesti romkocsmák és az Aurora drogfustos, hugyszagu környezete elhanyagolható jelentőségű az ország egésze mellett.

2020. febr. 7. 13:37
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Ez van, amikor egy iskolázott, mégis buta ember kinyitja a száját. Tudod, azt veszem észre magamon, hogy akármilyen másságot el tudok fogadni, de a mélységes emberi butaságot nem. Főleg, ha rosszindulattal keveredik. Ilyenkor hányni tudnék.
2020. febr. 7. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
28%
Esetleg írsz valami értelmes, tényszerű dolgot is, vagy csak az agyhalott maszlagot ismételgeted? Én nagyon szívesen meghallgatom, hogy miért vagyok buta, de gyanítom te magad sem tudod erre a választ. Devianciat próbáltok normálisnak beállítani, az ellentétes véleményen lévőket pedig személyükben demonizalni. Mindezt persze a nagy elfogadás jegyében. Ezt úgy hívja a magyar nyelv, hogy képmutatás.
2020. febr. 7. 14:59
 17/21 anonim ***** válasza:
14. Mindig ez történik, ha betűlevesre veszed be a hashajtódat? :D
2020. febr. 7. 15:37
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Neked egyedül az fáj, hogy kiderült: orbitális hulyesegeket hordasz össze az ME-vel kapcsolatban. Ha valaki téved, akkor nem szégyen azt beismerni! Igaz, a te esetedben inkább szándékos hazudozást gyanítok. Ennyire frusztrált vagy, ennyire rettegsz?
2020. febr. 7. 16:52
 19/21 anonim ***** válasza:
36%
Kisbogár. Politológiát is tanultam rövid ideig az eltén, és voltak ME-s politológus csoporttársaim. Pontosan tisztában vagyok az ottani politikai hangulattal, amit a te homofób, kirekesztő megnyilvánulásaid is csak alátámasztanak. Továbbá van szerencsém közelről ismerni az assziriológus szakmát, és pontosan tudom, hogy eddig VOLT a ME-n Badiny Jós-féle “assziriológia”. Az, hogy te fiatal vagy még, nincs rálátásod, nem érted a dolgokat, nem baj. Az viszont, hogy homofób vagy és kirekesztő, elég nagy baj.
2020. febr. 7. 17:25
 20/21 anonim ***** válasza:
30%

Te ezeket a hülyeségeket magadtól találod ki egyébként?

1. Hát igen, az lehet, hogy a politológia szakon van valamiféle politikai hangulat, csakhogy te nem ezt írtad közel sem, hanem az ME-t bélyegezted szélsőjobbos helynek. Ugye nem gondolod, hogy bárkit is érdekel a politológusokon kívül, hogy mi megy a politológusok között egy egyetemen.

2. Az általad emlegetett Badiny Jós-féle assziriológiáról halott kb. tíz ember a tízezerből (mármint fénykorában, mert most már a kutya se), mégis általánosító kijelentéseket teszel.

3. Hogy a fantazmagóriád megértését az életkortól teszed függővé, és hogy degradáló becenevekkel próbálosz fölényeskedni, végképp röhejes. Az óvodában szoktak így vitázni. Ahogy az is röhejes, hogy másoknak rovod fel a kirekesztést, miközben jól láthatóan egy adott politikai-ideológiai réteg ellen gyűlölködsz célzottan. Vagy ez lenne a balos kultúrharc? :DDD

4. Hogyan "volt eddig" Badiny Jós-féle assziriológia az ME-n, mikor a fickó sosem tanított az ME-n?! Elmondtam már, hogy egy miskolci magánegyetemen csinált saját tanszéket, aminek nemcsak hogy az ME-hez nincsen semmi köze, de nem is volt elismert felsőoktatási intézmény. Egyébként egy sufnibölcsész "oktatási intézmény"-ről beszélünk, gondolom nem véletlen, hogy ilyen jártas vagy a témában.

5. Azt, hogy az írományod "eddig" részének már csak azért sincsen értelme, mert a fickó 13 éve meghalt, már csak zárójelben említem meg.

2020. febr. 7. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!