Honnan tudhatom meg hogy van-e még államilag támogatott félévem?
Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 00:12
2/5 anonim válasza:
Megtanulsz 12-ig számolni (orvosin 14).
3/5 A kérdező kommentje:
ügyfélkapun belül hol?
2020. jan. 31. 09:25
4/5 anonim válasza:
Engem is érdekel.
Beírni pl. keresőbe, hogy ügyfélkapu FIR, belépés ügyfélkapuba, majd oktatási azonosítót kér, és lehoz egy számítást. Ott csak a felhasznált félévek látszanak vagy látnom kellene a még felhasználhatót? Ugyanis a tájékoztató leírásban más felhasználható félévszámot olvastam az én képzésem alapján, mint amit ebben a számításban "keret"-nek látok. De nem látok olyan rovatot, hogy még felhasználható. Kérdező: ha sikerült belépned, te ki tudsz rajta igazodni?
5/5 anonim válasza:
Ha lekérted az adatokat, az egyenleg oszlopban szerepel, hogy mennyit tudsz még használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!