Hogyan lehetek kukás?

Figyelt kérdés
Hol kell jelentkezzek? 8 általános elég?

2020. jan. 30. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Elég szerintem. Ha a kocsit akarod vezetni, ahhoz jogsi kell.
2020. jan. 30. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Legyél ápolt, megnyerő. Az első olyan embert veszik fel, aki bemegy az utcáról, és szimpatikus.
2020. jan. 31. 19:32
 3/3 anonim válasza:
25%

Szia!

Nem ajánlom hogy elmenj dolgozni kukásnak.

1.) Úgy beszélnek a másikkal mint a kutya.

2.) L_szarják, hogy mi a helyzet veled (kevés az emberük) így betegen is kénytelen be menni az ember, mert ha nem megy be akkor szankciónálják.

3.) Nem fizetik meg, kb 150.000 a bruttó átlag fizetés ebből van levonás (Adó, Tb) stb. Kézhez kapsz kb 90.000-100.000 forintot.

4.) Elvégeztetik veled a legundorítobb munkát (Néha még a sz_rba is nyulkálsz, ne úgy értsd) főleg nyáron amikor a 40 fokos melegbe bele teszik a kukákba a sz_ros pelenkától át a romló anyagokat hát nem kellemes (ürítés után meg a kuka alján a csonti azaz a hernyok mászkálnak.

5.) Télen, esőbe, fagyba, és a 40 fokos kánikulába is menni kell.

Ezt komolyan mondom, kukarakodóként dolgoztam (kényszer)

És áldatlan állapotok uralkodtak (külső ember azt hiszi milyen f_sza meló..... Ahaa a francokat..... Sokan hagyták ott, köztük én is! Azért vállaltam a pár hónapot, mert a kényszer rá vitt, mert addig suli mellett kellett a pénz..... Elhatároztam hogy 34 évesen beülök egy esti gimibe és leérettségizem (sikeresen letettem) Ma már Gyakorlatilag a GLS Logisztikai cégnél dolgozom (csomag kiszállítóként) Havi bruttó 350.000 forintért, ebből kézhez kapok 280.000 forintot, erre még rájön a cafetéria, szép kártya, plusz egészség pénztári kártyát is kaptam.

És mind össze egy papír (Érettségin múlt) mert nekem megvan a jogsim. Ma már bele gondoltam, milyen jó hogy küzdőttem, megvan a Gyümölcse.

Lakatos a szakmám, a szakmámal kitörölhettem a v_lagam. Nekem az Érettségi megszerzése adta az élet löketét, hogy elinduljak a magam útján. Nehéz volt, de meg csináltam

Amit javasolnák:

Tedd le az Érettségit 2-3 év. Ha ez megvan, a GLS-nél feltudnak majd venni csomagkiszállítóként (GLS Német cég, jól megfizetnek) én ezt tanácsolom. Gondolom van jogsid? Ha nincs, akkor irodai munkatársakat is keresnek, ott is jól lehet keresni.

Figyu! Én nem javaslom, tényleg kemény, és nem vicc a kukás munka. Ha megfigyeled, 98%-a cigányokból áll, a maradék meg magyarból (gondolom náluk is a kényszer) sok az analfabéta c_gány, lehet az illető autista, mindenkit szeretettel várnak oda. A lényeg hogy tudja pakolni a kukákat, az se baj ha 5 osztálya van, de legyen egy Darukezelői papírja mert az alap dolog náluk (ha nincs akkor is felveszik az illetőt, ez előny......

Ha felsoroltak közül egyik sem járható, akkor menj gyárba (vannak nem monoton gyárak)

Ha ez sem tetszik!

Akkor menj kukásnak, de készülj fel rá, hogy kemény lesz....

Én ennyit tudtam segíteni, remélem hogy volt valami hasznos dolog.

37/F

2020. febr. 1. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!