Mit javasoltok, hogyan készüljek fel angol emeltre és még matekra is?
Nagyon elvagyok keseredve.. Sikeresen teljesítettem orvosi egyetemen az első félévemet, viszont a múlthéten egy vizsgálat alkalmával kiderült, hogy gyógyíthatatlan (szem)betegségben szenvedem, ami meggátol, hogy a jövőben orvos legyen belőlem..
Újra kell felvételiznem. Nem tudom mi tévő legyek, milyen irányban tanuljak tovább!
Emelt biológia és kémia érettségivel rendelkezem... tanári vagy óvónői pályát ajánlottak.
Én az angol - matek tanári szakot néztem ki.. A kémia szóba sem jöhetne a tovabbtanulasom szempontjából a kísérletek ( fénye) miatt.
Ne haragudjatok a kirohanásom miatt, de iszonyatosan össze vagyok törve.. tényleg nem tudom mit csináljak. Ráadásul most nagyon rövid időn belül valószínűleg felkell készülnöm újabb emelt(ek)re.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Az érthető, hogy sebész ne legyél rossz szemmel, de például pszichiáter, háziorvos sem lehetsz?
Ha én a helyedben lennék, nem hagynám elveszni az emelt bioszt és kémiát, főleg, mert gondolom azért jelentkeztél orvosira, mivel élvezed ezeket a tárgyakat. Akkor miért nem biosz tanár akarsz lenni legalább?
Nem tudom, mennyire kell hozzájuk jó szem, de ezek a szakok igényelnek bioszt, vagy kémiát: gyógypedagógia, orvosi diagnosztikai analitikus, gyógytornász, biomérnöki, pszichológia...
Ha mindenképpen angol-matek tanár szeretnél lenni, akkor szerintem keress fel magántanárokat. Az angol emelt állítólag könnyebb, viszont a matek nehéz, személyes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!