Milyen a BME járműmérnöki alapszak?
Figyelt kérdés
#egyetem #továbbtanulás #BME #pályaválasztás #járműmérnök #alapszak #Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem #BME-KJK
2020. jan. 23. 11:35
1/8 anonim válasza:
A legszínvonaltalanabb képzés az egész egyetemen, ha teheted inkább menj Győrbe vagy esetleg az Óbudain a gépészmérnökin van hasonló szakirány.... ha érdekel bővebben a véleményem írj nyugodtan
4/8 anonim válasza:
Hozzánk (GPK) sokan jöttek át a KJKról, mert sok tárgyat el fogadták és nagyon elegük volt.
5/8 Dagadozó Agy válasza:
Én csak annyit tudok, hogy a mechanika, ami ugye gépészet alapja lenne, igen gyenge.
6/8 anonim válasza:
Inkább Győrt jelöltem meg. Sok negatív kritikát hallottam a Bme-ről, így nem mertem belevágni:
7/8 Dagadozó Agy válasza:
Ha jármű, akkor Győr! Jól tetted!
Ha simán gépeszet, akkor BME Gépészkar. De az ugyebár a Közlek Karral nem összekeverendő.
8/8 anonim válasza:
Győr vagy Kmét. A BME-től mentsen az Isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!