Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy alltok az emelt erettsegi...

Hogy alltok az emelt erettsegire valo keszulesben?

Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 08:33
 1/7 anonim válasza:
100%

Matekból, és angolból érettségizek emelten úgy, hogy már megvan az érettségim, de szeretnék egyetemre jelentkezni, amihez kellenek ezek is. (angol csak a nyelvvizsga miatt)

Hat matekból napi 3-4 órát készülök, angolból nem sokat, de az szerencsére nagyon jól megy így szerintem elég lesz minimális felkészülés is. Kicsit parázok mert megvan mi az a szint amit hoznom kéne legalább, (matek 45%, angol 60%) de nem lesz baj.

Te hogyan állsz?

2020. jan. 23. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom második. Én pont ugyanígy vagyok, mint te.

Emelt matekra és angolra készülök. Nekem is van érettségim már csak sajnos az élet közbe szólt, így nem mehettem egyetemre tavaly. Más utat kell találnom, így angol -matek tanárira szeretnék jelentkezni. Nekem is elég lenne a 45-45%

Te hova jelentkezel?

2020. jan. 23. 11:22
 3/7 anonim válasza:
100%
Pécsre Gépészmérnökire. Nálam nem szólt közbe az élet, csak simán szakmát tanultam gimi után, aztán rájöttem hogy többet akarok. :D Aztán most tanulás megy ezerrel :D
2020. jan. 23. 11:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Szinten Pecs, en infora megyek :D

Bar matekbol nem emeltezek de faktozok belole, es emeltezek infobol :D

2020. jan. 23. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hű nekem az emelt info még 10% sem lenne, középszinten sem.. bruhh :(((

Ti mennyire izgultok? Én félek, hogy a nevemet is elfogom felejteni XD

2020. jan. 23. 12:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Haha.

Egyelore semennyire :D

2020. jan. 23. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Földrajz, màr 25%-al felvennének, úgyhogy igazából nem kellene idegeskednem. A szóbelitől félek nagyon. Külföldi vagyok, és ha valami Magyarorszàgost húzok az elég gàz lesz :| Előző éves teszteken olyan 42-7%okat értem el, szóval nem lesz gond.
2020. jan. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!