Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elektronika szakos 9-es diák...

Elektronika szakos 9-es diák még változtathat, hogy máshogy szeretne tanulni? Pontosabban lent.

Figyelt kérdés

9.-es vagyok, és mivel 8. után a szülei mazt mondták, hogy azt tanuljam, ami a legjobban érdekel, hát elektronika szakra mentem. Nem gondoltam át, és így villanyszerelő "munkásember" leszek, elektronikus szakember végzettséggel. Ami nagyon nem elég. Anyagilag SE!

Hogyan tudok átiratkozni rendes gimnáziumi osztályba? Vagy legalábbis olyan osztályba, ami érdemileg többet nyújtana. Szívesen lennék programozó is pl.. Egyetemre szeretnék menni, meg is vannak a jó jegyeim hozzá.. A váltáshoz. Vagyis remélem.

2020. jan. 22. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha egyetemre akarsz menni akkor lehetsz villamosmérnök is. Szóval csak ezért nem kell iskolát váltani.

Amúgy meg onnan is jelentkezhet bármilyen egyetemi szakra. Volt osztálytársam pl jogásznak ment elktronikai suli után.

Btw, egy jó villanyszerelő elég jól keres.

2020. jan. 22. 20:26
 2/6 A kérdező kommentje:
de azt nagyon sok munkával. és koszos munka. Sajnos nem gondoltam át eléggé.
2020. jan. 22. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, de mint mondtam, ezzel is lehet tovább menni villamosmérnöknek. Nem keres rosszabbul mint egy programozó.

De te tudod mit szeretnél.

2020. jan. 22. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy mechatronikai mérnöknek.
2020. jan. 22. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Gépészmérnöknek sem rossz alap elektronikai végzettség.
2020. jan. 22. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szakmával nem tudsz egyetemre menni csak érettségivel
2020. jan. 22. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!