Az ELTE vagy a DE lenne jobb?
A DE is nagyon jó, az egyetem is meg diákként a város is, nincs semmi más, csak hallgatók. Kolival ott biztosan jobban jársz, Budapesten híresen szar a kollégiumi helyzet.
De ezt a szlavisztika szakot meggondolnám, belőled lesz az aki jön három év múlva és felteszi a kérdést hogy: "Elvégeztem a szlávisztika szakot a DE-n de sehol nem találok munkát, hol tudnék ilyen végzettséggel elhelyezkedni?" Mi pedig azt fogjuk válaszolni hogy mielőtt elvégezted kellett volna belegondolni hogy mihez fogsz kezdeni vele:D Büfészak.
Én arabisztikára jártam egy évig és azt nem tudtuk elmondani, hogy szomjasak vagyunk. Kb semmire nem volt jó. Én a helyedben 100x átgondolnám. Főleg, hogy max magántanárral lehet megtanulni a nyelvet ugyhogy ezt is kalkuláld be ha emellett döntesz.
Inkább tanulj valamit amivel később mehetsz is valamire mert lehet, hogy x év múlva már nem igy fogod gondolni, hogy csak egy diplomád legyen ami kb semmit nem ér önmagában.
Én nagyon megbántam, hogy elpocsékoltam ott az időmet.
Inkább tanuld a nyelvet és csinálj egy nyelvvizsgát és tanulj valami értelmeset.
Amugy ami a Camponánál van koli az jó. A KuK elég ‘lepusztult’. Kérdés, hogy bekerülsz-e koliba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!