Attól függ milyen típusú tananyagrol van szó
Ha tegyük fel jogász leszel, az a 104 oldal laza 3 nap
Ha kémikus és tele van kepletekkel, akkor már neccesebb
Programozás.
23.-án lesz a vizsga, szerintem ha belehúzok, meglehet, Köszönöm! :)
Nem tudom, hogy milyen zsenik írogatnak itt gyakorikérdéseken, hogy 104 nap alatt A-Z-ig 3 nap alatt megtanulnak egy tömör anyagot, de biztosan valami jól menő cég igazgatók vagytok vagy professzori fokozattal rendelkező fizikusok, akik nobel díjra pályáznak.
3 nap alatt sose fogsz megtanulni 104-oldalt, úgy hogy azt tökéletesen tudd. Főleg nem államvizsgára. Bár már tanulnod kellett ezeket a dolgokat, tehát könnyebb dolgod van, ha emlékszel rá, de ha emlékeznél rá, akkor nem tanulni kéne, hanem ismételni, szóval ezek szerint 0-ról kell kezdened, amely lehetetlen lesz ennyi idő alatt. Olyan 2-3 tétel / nap a maximális amire egy normál ember képes. (Úgy megtanulni, hogy az ténylegg tudd, még a vizsga után is...és nem az, hogy ahogy kijöttél a tudás távozott).
De tényleg grat azoknak akik így tanulnak. A legjobb amikor az emberek azt mondják, hogy 8 könyvet elolvas 1 nap alatt. :D
“Nem tudom, hogy milyen zsenik írogatnak itt gyakorikérdéseken, hogy 104 nap alatt A-Z-ig 3 nap alatt megtanulnak egy tömör anyagot, de biztosan valami jól menő cég igazgatók vagytok vagy professzori fokozattal rendelkező fizikusok, akik nobel díjra pályáznak.”
Nincs összefüggés a tanulási képességek, módszerek és aközött, hogy mivel foglalkozik az ember. Aki gyakorlott, már pedig egy egyetemista az, annak nem jelent gondot megtanulni 3 nap alatt 104 oldalt, ehhez nem kell se Nobel díjra pályázni (tudod egyáltalán mire adják?!), sem zseninek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!