Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most akkor meddig is lehet...

Most akkor meddig is lehet jelentkezni az OKJ képzésekre?

Figyelt kérdés
Ugyebár idén megszűnnek az okj képzések és csak decemberig lehet már csak jelentkezni.Viszont mindenhol azt látom, hogy most indítják utoljára februárban az okj képzéseket. Most akkor hogy is van ez?

2020. jan. 19. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem szűnik meg, csak átalakul.
2020. jan. 19. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy megmaradnak a képzések. Csak más néven lesz..ennyi.
2020. jan. 19. 16:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak minimum 3 évesek lesznek a képzések.
2020. jan. 19. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
És a végén nem OKJt kapsz, hanem ami a neve lesz az újnak. Ennyi változás lesz...
2020. jan. 20. 04:51
 5/6 1112 ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy december 31-ig még indíthatnak ilyet, csak asszem annyi a kikötés, hogy 2022 dec 31-ig véget kell érjen a tanfolyam. Csak úgy indíthatják már el. De egyébként én is hallottam már olyat, asszem, mintha, hogy szeptembertől nem lehet már ilyet indítani, de egyébként frissebb videó szerint csak dec 31 után nem lehet már újat indítani. De addig még lehet. Szal még dec 31-én talán indíthatnának -mondjuk Szilveszterkor már gondolom nem fognak , csak 2022 év végéig véget kell érjen a képzés. Én így emlékszem, hogy ezt mondták abban a videóban. Szal idén (2020) december 31 után már nem lehet jelentkezni ilyenre semmiképpen asszem:S
2020. jan. 26. 01:30
 6/6 1112 ***** válasza:

*Na várjunk, valaki linkelt valamit valahol, előbb nyitottam meg, azt hiszem, ez az; szóval lehet, hogy már szeptembertől nem indítanak tényleg.

Talán ez volt az, én ezt nem olvastam végig, csak megnyitottam. Szerintem innen mondta valaki ez alapján, hogy szeptembertől már átrendeződés lesz

[link]

De mondom, én nem olvastam el

2020. jan. 26. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!