2020 FELVÉTELI Nektek hogy ment?
Figyelt kérdés
Én magyarból szinte mindig 46 fölött írtam, matekból kb. 30 pontot. Most meg matek 25 magyar 41.Nektek milyen lett? Kb. hány pont? Ha 4-es tanuló vagyok, ezzel a pontokkal felvehetnek pl. kispesti Deák, Kossuth, Leövey, Szent Margit, Szinyei....meg stb.2020. jan. 18. 17:30
11/17 A kérdező kommentje:
Igen azt sejtem. Viszont nekem csak az idővel volt gondom, de azzal szinte mindenkinek.
2020. jan. 19. 21:17
12/17 anonim 

válasza:

Szerintem a matek könnyű volt, a magyar már nem annyira. A matek 44 a magyar 33 pont lett.
13/17 anonim 

válasza:

nekem 79 lett, en is Kossuthba vagy Leoveybe szeretnek menni. Kituno tanulo vagyok
14/17 anonim 

válasza:

Szia! Én már írtam neked ide korábban, nekem 80 lett (37 matek 40 magyar), remélem jó lett neked is! ^^
UI: Vácra a Boronkayba szeretnék menni Info szakra :)
16/17 anonim 

válasza:

Matek:27
Magyar:22
Ezzel simán bekerülök szakgimnázimba
17/17 A kérdező kommentje:
#14 sok sikert neked is
2020. febr. 8. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!