2020 FELVÉTELI Hova vehetnek fel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma felvételiztem eddig matek 32 magyar 48 pontot írtam, az izgulással se volt gond! De most nagyon elrontottam:( a matekom kb. 25 pont, a magyar 40 pont lett. Sokat sírtam szóval kérlek értelmeset írjatok! 4-es tanuló vagyok. Milyen budapesti gimibe lehet esélyem? Köszi a válaszokat! A többieknek is sok sikert!2020. jan. 18. 15:14
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem elég sokba. A legtöbb helyre 40-50 ponttal is felvesznek, de ha máshova vesznek fel akkor át lehet később jelentkezni. Ez nem egy egyetem, ahol ott kell maradnia ahova felvettek.
2/5 anonim 

válasza:

Ne sírj!
Ez nem olyan, mint az iskolai dolgozat, ahol 90%-tól ötös, alatta négyes és így tovább.
Ha ma kevesebb pontot szereztél, mint a gyakorlásképp megoldott feladatsorokban, akkor ez valósznűleg nehezebb volt, és a többieknek is kevésbé sikerült. Itt pedig a rangsor számít, nem az maga a pontszám.
A választott iskoládba a legjobb 30 vagy akárhány gyerek kerül be, a 25+40 pontoddal még simán közük lehetsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez most megnyugtatott!☺️
2020. jan. 18. 17:24
4/5 anonim válasza:
Rengeteg esélyed van, sokan sokkal rosszabbakat írtak. Nem kell félned, nem történt baj, teljesen jót írtál. Sok sikert, remélem felvesznek!
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom szépen a visszajelzéseket
2020. febr. 8. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!