Felvételi? 10 p?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ma volt a felvételi , tanultam rá és azt hittem tudom is de mikor elém raktàk a lapot , egyszerüen nem ment , nem tudtam gondolkodni sem . Matekbol ha jol neztem kb 9-10 pont sikerült , magyarból kb 19-20 .

Szerintetek nagyon rosz ?! Rosszul érzem magam a pontszàmok miatt . Magyarom 5 Matekom 4

Nagyon sokat számit a felvételi ?

Tavalyi átlagom 4,4 volt , most nem tudom meg lesz e ez az átlag , de a főtantárgyak pl Töri:5 , Nyelvtan:5, Magyar:5 , Angol:4 , Matek:4 azok most is meg vannak !

Fel fognak venni a gimire vagy a közgázra ha ilyen rosz felvételit irtam ??

2020. jan. 18. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Erős gimibe nem valószínű.
2020. jan. 18. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért még ne könyveld el, hogy szar lett. Simán lehet, hogy sokkal jobb lett, mint amire számítasz. Nekem érettséginél volt, hogy a javítókulcsból próbáltam kisakkozni, hogy lb hány pontom van. Azt gondoltam, hogy éppen meglett a 3-mas, aztán végül 4-es lett. Egyébként valahova úgyis felfognak venni, mert 16 évig tanköteles vagy. Szóval kár izgulni. Utána még mindig ráérezhetsz a tanulásra, és még az egyetem sincs kizárva, ha ilyen terveid lennének.
2020. jan. 19. 01:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen igazad van hamar szoltam le

Nyelvtanom 24

Matekom 14 lett

Bár ez sem tul jo de kellemesen csalódtam

2020. jan. 30. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!