A NÉBIH - hez milyen szakmát kell kitanulni, hogy bekerüljek?
Szoktam látni, hogy hívásra kijárkálnak élelmiszeripari illetve vendéglátói helyekre és vizsgálatokat indítanak, átkutatják a raktárat, pultokat.. mindenféle anyagmintát vesznek, majd szakértői analízis alá vetik és ha úgy ítélik meg, hogy nagy mértékben káros az ember egészségére az adott helyen árusított élelmiszer, készétel, bezáratják a helyet.
Milyen szakmákkal/ágazatokkal kerülhetek be a csapatba? Hozzám legközelebb Nyíregyháza van.
Állatorvos
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. tv. 83. § (1) bek. alapján pályázatot hirdet Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági ellenőr munkakör betöltésére.
A kormányzati szolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
A munkavégzés helye: Heves megye, Észak-magyarországi régió, .
A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Élelmiszerlánc-biztonsági hatósági ellenőrzések folytatása az Észak-magyarországi régióban, járványvédelmi védekezésben való részvétel.
Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény rendelkezései az irányadók.
Pályázati feltételek:
Magyar állampolgárság,
Cselekvőképesség,
Büntetlen előélet,
Egyetem, Állatorvos,
Szakmai tapasztalat - 1 év alatti szakmai tapasztalat,
Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
B kategóriás jogosítvány,
Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
Egyetem,
Szakmai tapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
Elvárt kompetenciák:
csapatmunka/együttműködés ,
felelősségvállalás ,
monotónia- és stressztűrés,
kommunikáció,
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
Szakmai önéletrajz
Képzettséget igazoló dokumentumok másolata
Motivációs levél
Referencia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!