Tudtok Budapestenen Grafikus szakgimnaziumokat?
Figyelt kérdés
Jelenleg a Modell divatba járok 9. osztályba. A tantárgyi oktatás és kevés szakmai óra szám miatt szeretnék egy másik iskolába jelentkezni.
Elég gyenge nekem az oktatás és tanár hiány isvan elégé. Nincs fizika,biólogia, angol, ének és más osztályba több tanár is hiányzik. Rajzból még ebben az iskolában sem én vagyok a legjobb. 3 szakmai óra van egy héten és jövőre már csak 2 lesz majd 1.
És olyan kéne,ami sni seket is fogad. A jelky így kilöve. A jaschikba meg nem szeretnék menni.
Kiskébzőbe nem vesznek fel nem zsidó vallásosokat és a rajz egyébként is nehéz lehet.
2020. jan. 11. 14:01
2/2 A kérdező kommentje:
Igen,de arra azt mondjak nem jó
2020. jan. 22. 05:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!