Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon szeretnék közgazdász...

Nagyon szeretnék közgazdász lenni, érdekel a gazdaság viszont nem vagyok jó matekból az utóbbi évben, mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés
Pályaválasztás előtt állok, és eddig gazdálkodásra szerettem volna menni,de az utolsó évben más matek tanárom lett, és örülök,ha meg vagyok kettes.Mindenképpen valami üzleti ágazatra szeretnék menni, de a matek nehézség miatt gondolkodtam inkább a nemzetközi tanulmányok szakra (történelem a kedvencem és ezért)és utána mennék tovább közgázra. Ti mit gondoltok,mit kéne tennem?

2020. jan. 11. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, Miskolc egyetem gazdaság tudományi karán tanulok alapképzésen.

A matekról szólva...meglehet csinálni, gimiben 10.ben majdnem megbuktam matekból, a matek érettségim is épp, hogy 60% azaz 4-es lett. Ehhez képest a legtöbb egyetemi matektárgyból 4-es 5-ös vagyok (bár 2x annyit kell rá tanulnom mint akik jók matekból), szóval ha szorgalmas vagy nem lesz baj. Ha csak okj-ban gondolkodsz, még annyira nem lesz probléma.

2020. jan. 11. 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemen tiszta lappal indulsz. Ne az állítson meg mert az egyetemen van egy kis matek ( na jó, a gazdasági karon SOK matek van), mert ha tényleg ezt akarod csinálni akkor úgyis menni fog.
2020. jan. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!