Óbudai Egyetem műszaki mérnökasszisztens FOSZK mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Akik jártasak az Óbudai Egyetem mérnöki képzéseiben, megtudnák-e esetleg mondani, hogy a FOSZK képzés műszakin mennyire könnyebb pl. a BSc-s alaptantárgyaktól? A követelmények/elvárások alacsonyabbak? Matematika 1,2 valamint a műszaki fizika és anyagismeret pl. ugyan olyan tudásmennyiséget követelnek mint a mérnökin vagy ezek alacsonyabb szinten vannak?
Nem a "papír" miatt csinálom, hanem hogy a gazdasági alapdiplomám mellé egy kis műszaki affinitást is felvegyek. Levelzőn csinálnám.
Az érdemi válaszokat nagyon szépen megköszönöm!
2020. jan. 9. 22:03
1/2 anonim válasza:
nem nehéz mert minden piacképea tárgyat kivettek belőle
inkább keress egy tisztességes okj-t akkor, nem kell flexelni azzal hogy egyetem, mert nulla a foszk
vagy végezd el vagy inkább el se kezdd
2/2 anonim válasza:
Inkább csinálj egy műszaki menedzsert akkor. Az sokkal értelmesebb. A FOSZK-ok sajnos nagyon bénák itthon mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!