Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyek a leginkább multidiszci...

Melyek a leginkább multidiszciplinárisnak nevezhető szakok?

Figyelt kérdés
Sokféle tudomány érdekel. Főleg mérnöki pályában gondolkodom, de jöhet bármilyen ötlet!
2020. jan. 9. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

nem mérnöki, de nekem a nemzetközi tanulmányok nagyon az volt. más kérdés hogy annyira multidiszciplináris, hogy a végére mindenből egy kicsit tudsz és max egy kicsit műveltebb lettél, de semminek se a szakértője.

szerintem érdemes inkabb konkrétabb szakot választanod, és az azon kívüli érdeklődési köreidet plusz felvett órákkal / tanfolyamokkal / akár hobbiszintű utánaolvasásokkal fenntartanod. még örülni is fogsz neki, hogy a munkád nem fedi le a teljes személyiségedet.

2020. jan. 9. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Pszichológia is eléggé multidiszciplináris, nagyon sok határterülete van kezdve a gyógypedagógiától egészen a szociológiáig. Ez tetszett meg benn alapból, most is ezt tanulom. Nagyon érdekes, csak eszméletlen sok a megtanulnivaló, ha valaki igazán jó pszichológus akar lenni (akármilyen szakirányt választ).

Műszaki menedzser szak is eléggé a határon van, de ott is azt mondják, mint az első válaszoló, hogy sok mindenhez picit ért, ami nem mindig jó. Attól függ, kinek mi a célja.

2020. jan. 9. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Hatha tényleg az érdekel akkor környezettan/tudomány, környezetmérnöki, műszaki menedzser. Más kérdés hogy ezek nem annyira keresettek, leginkább tapasztalattal max, tehát mar egyetem alatt illik bedolgozni magad egy céghez gyakornokként, és nem opcionális, hanem KELL az msc.
2020. jan. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!