390 pont elég lesz ELTE proginfóra szerintetek?

Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 18:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%

Januárban írtad ki a kérdést, most újra kiemelted.

Ha januárban már tudtad a pontodat, és ennyire félsz, ill. gondolod, hogy rezeg a léc, miért nem nyomtál + nyelvvizsgát, vagy ismételtél érettségit?

2020. máj. 29. 20:28
 12/23 A kérdező kommentje:

Körülbelül ennyivel számoltam, idén érettségiztem, 394 pontom lett.

Ha ennyire zavar a kiemelés és érdemben nem akarsz válaszolni, minek tetted?

2020. máj. 29. 21:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi tudálékos "sokdiplomás" nagyképű paraszt van itt te jó isten XDDD ... Szerintem elég lesz, max nem a pestire jelentkezel elsőként, ha nagyon feltolnák a számokat.

#3 voltam, jó újra látni a kérdésed kérdező! :D

2020. máj. 29. 21:53
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

De ilyen értelmetlen, bugyuta kérdésnél te mit vársz?

három tényezőt tudsz megnézni.

Mennyi volt a ponthatár az elmúlt x évben,

Mennyi volt a jelentkezők és első jelentkezők száma az elmúlt években, azok hogyan korreláltak a ponthatárhoz,

És milyen volt az érettségi eredmény, és a felvételi eredmények, és azok hogyan korrelálnak a ponthatárhoz.

Baromság ezekből megjósolni a jövőt, nem is fogod tudni.

Vagy mit vársz, majd én, Pistike, meg a másik válaszoló Józsika mond neked egy igent vagy egy nemet, egy olyan eseményről, aminek a kimeneteléről semmit nem tudunk? Hogyan, mi alapján?

Ennek mi értelme van? Neked a vadidegen válaszoló előrejelzése mondd valamit? Ha ide jön 8 válasz, amiből 7 nem, akkor felbszod magad, ha meg 8-ból 7 igen, akkor megnyugszol? :D

Beszélgessünk a lottószámokról, kb. annyi értelme van mint ennek a kérdésnek.

Ki tudja megmondani a jövőt? Senki.

2020. máj. 31. 15:28
 15/23 anonim ***** válasza:
29%
Mert ha anyád megkérdezi tőled, hogy "Jól nézne ki rajtam ez a ruha szerinted?" akkor neki is azt mondod, hogy "Hát ki a fäszom tudja megmondani a jövőt? Nézd meg az elmúlt évek ruháit, azok hogy álltak rajtad"? Ugyanmár, nem hiszem el, hogy ennyire értelmifogykos legyél már még ennyi év után is, hogy ne tudd felfogni, mit takar a "SZERINTETEK" szó :D
2020. máj. 31. 15:38
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem teljesen elég lesz és szurkolok neked :)

Nézd úgy tippelem,hogy most a korona miatt Magyarorszagon is,Romániában is meg mindenhol alacsonyabbak lesznek a ponthatárok/engedékenyebbek lesznek mivel minden piaci alapon működik.

A magánegyetemeknek,még a legjobbaknak is érdekük,hogy mindenkit felvegyenek mert +sok millió a büdzsébe

Az államiaknak meg azért érdekük mert így több nemzetközi diákra pl több támogatást vehetnek fel

Szerintem meglesz

Minden piaci alapon működik

2020. júl. 14. 21:42
 17/23 anonim ***** válasza:
28%
Mondjuk mindjárt jönnek a top50-es egyetemre járó jogászok akik havi 10 milliót keresnek és megmondják,hogy a proginfó milyen gagyi szakma és aki nem a Lomonosovra vagy Harvardra járt az annyit is ér és semmi munkát nem fogsz kapni ellentétben vele aki a NASA-nál főmufti
2020. júl. 14. 21:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nem lett elég.
2020. aug. 2. 15:25
 19/23 anonim ***** válasza:
rip in peace
2020. aug. 3. 15:53
 20/23 anonim ***** válasza:
"rip in peace", the aztán jó angolos lehetsz baszki :D
2020. aug. 3. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!