Semmelweis dietetikus szak?
Mégéri ezt a szakot választani?
Milyenek vele az elhelyezkedési lehetőségek?
Milyen a fizetés?
Te elvégezted?:)
Ha nem tudsz róla semmit inkább ne is írj.
Mert ez pont úgy hangzott.
Egyébként nekem ezek teljesen érdektelenek, mert nem vagyok matekos, infós beállítottságú.
Kedves Kolompar, amit emletettel annak semmi koze amit kerdezett a kerdezo.
Ha ugyes vagy es nem vagy leragadva a tudomanyos dolgokkal es folyamatosan tanulamanyozod a taplalkozast akkor nagyon is jo, illetve erdemes melle egy szemelyi edzoit elvegezni :)
Attól függ mit szeretnél vele kezdeni. Én dietetikára járok. Lehet vele rosszabb melód is, de lehet jó is.
Én pl. a kémia vonalán szeretnék maradni, mert szeretem a labor munkát. Érdekel az élelmiszerfejlesztés, stb. Szóval én pl semmiképp nem akarok embereknek étrendet írni, meg ilyesmi. :D
Tényleg úgy van ahogy előttem is mondták.. mit is szeretnél dietetikusként csinálni, a megéri-e kérdés ettől is függ.
Kórházban közalkalmazottként, vagy élelmezésben nem sok a jövedelem de nagy a felelősség. Vállalkozóként sok munka és ha ügyesen menedzseled magad nagyobb fizetség is.
én is diatetikus szakra szerettem volna menni, de sokan lebeszéltek róla, mert elvileg főképp kórházakba vagy közszvérába lehet vele elmenni mini pénzért.
Így az élelmiszermérnök maradt, mert szerettem volna mindenképpen az ételekkel foglalkozni.
elvileg főképp kórházakba vagy közszvérába lehet vele elmenni mini pénzért.
Elvekre alapozol ? Miért nem tájékozódsz? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!