BCE Gazdálkodás és menedzsment vagy BGE Nemzetközi gazdálkodás?
Majd idővel látod te is, hogy az érték nem a papírban, hanem benned és a tapasztalataidban rejlik! Én is a BCE-t választanám ugyanazon okok miatt, mint az első válaszoló. Ide járok én is, bár más szakra, és minden elfogultság nélkül mondom, hogy alapszaknak nem is választhattam volna jobb helyet. Nem a tananyag miatt mondom ezt, hanem főleg a kapcsolatépítés lehetősége miatt, illetve rengeteg hallgatói szervezet van, amihez csatlakozhatsz és értékes tapasztalatokat, na meg élményeket ad; nem utolsó sorban pedig imádják a cégek a BCE-s tanulókat még mindig, és tanulmányaid alatt - főleg 4.félévtől - simán elmehetsz gyakornoknak, ami azért elég sokat tud adni, ha jó helyen vagy és jó referencia tud lenni 1-2 év szakmai tapasztalat.
Egyébiránt hallgatóbarát szerintem a BCE 1-2 tárgy kivételével, ha belerakod az energiát simán megvannak a keményebb tárgyak is.
A gazdmennel meg nem fogsz rosszul járni, szuper specializációk vannak ott és kb. bárhova jó az a diploma.
Sok sikert a választáshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!