Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Corvinus nemzetközi gazdálkodá...

Corvinus nemzetközi gazdálkodás idegen nyelvi hozzájárulás?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett ez a szak. A mai nap omlottam picit össze mikor kiderült számomra, hogy csak angol nyelven indul. A kezdeti helyzeten túl is tudtam tenni magam, motivációnak vettem ezt az apró akadályt. Úgy gondoltam úgy is szükségem lesz a munkám során a nyelvre, és mivel picit jobban mint középszinten tudom az angolt, bele fogok rázódni és felveszem a tempót.

A problémám még a hatalmas "állami" ponthatárokkal volt, de úgy gondolkoztam, hogy megpróbálom. Lesz egy kis ösztönzés az érettségi időszakra. De amikor megtudtam, hogy még az ösztöndíjjal felvett hallgatók számára is KÖTELEZŐ a félévente(!!!) 370.000Ft(!!!!) idegen nyelvi hozzájárulás teljesen leesett az állam.

Miért lehetetlenítik el az embert a tanulástól? Szívesen tanultam volna magyarul, ha ezen múlik. Tavaly még indult. Érthető, hogy fontos a folyékony nyelvtudás ezen a szakon. Aláírom. De akkor teremtsék meg a feltételeket az államisok (most már ösztöndíjasok) számára is.

Ezt ténylegesen minden ösztöndíjasnak is ki kell fizetnie félévente? Nincsen semmilyen pályázati lehetőség? Ez azt jelenti, hogy konkrétan nem is tanulhat az ember a Corvinuson ng-t bármiféle fizetési kötelezettség nélkül?

2020. jan. 3. 14:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót! :) Magyarul szeretném mindenképp, kivéve ha a Corvinuson ingyenesen lenne. De egyébként erről nem tudtam. Maradok a Corvinus gazdmennél:)
2020. jan. 10. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!