Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biologia Bsc vagz Msc diplomav...

Biologia Bsc vagz Msc diplomaval, valamelyikkel gimis tanarkent el lehet helyezkedni?

Figyelt kérdés
Kesobb kulfoldon szeretnek vele elhelyezkedni de nyilvan meg itt kell magyarorszagon, es ugy tudom biosszal kb csak laboraszisztensek lehetnek a biologusok.

2019. dec. 28. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, tanítani csak tanári diplomával taníthatsz. Biológia tantárgy esetén ezt vagy kétszakos osztatlan tanári mesterképzéssel szerezheted meg, vagy a biológia MSc-re épülő egyszakos egy éves tanárképzéssel.
2019. dec. 28. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
8%

Ha szeretnél létminimumon élni, akkor nyugodtan menj tanárnak 😃😃

A laborcsicska is többet keres, bőven, főleg MSc-vel (!), és asszem önéletrajzban is jobban mutat majd, ha ez a szakma lenne a célod.

2019. dec. 28. 18:45
 3/9 anonim válasza:
22%
Kevés oraszamban van biosz max félállásra való órád lenne.
2019. dec. 28. 18:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazabol en nekem eddig a fogorvosi volt a cel, van egy emelt bioszom meg kene egy emelt kemia de egyik tanar sem vallalt el ebben az evben szoval offoltam az egeszet. Valamibol meg megkene elnem es nem szeretnek ennyi kinlodas utan pincer vagy egyeb munkat folytatni. Lattam hogy van ilyen orvosi diagnosztika ahol vagy rontgenes lesz az ember, vagy laborban dolgozik. Mas otletem nem igen van mar 😕 Atmenetileg gondoltam, mert az orvosit nem szeretnem feladni.
2019. dec. 28. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Átmenetileg? Ez nem a szak. Ha fogorvos akarsz lenni akkor ne pazatolj el állami féléveket. És időt sem. Készülj fel egyedül vagy járj magántanárhoz. Rengetegen maguktól készülnek az emelt érettségikre.
2019. dec. 28. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Készülj fel a kémiára, átmenetileg meg végezz olyan munkát amihez elég az érettségi. Nem kell egyetemre járni csak azért hogy egyetemre járjál. A fogorvosi így is 10 félév.
2019. dec. 28. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se pazarold a féléveket. Vagy mehetsz dentálhigiénikusnak, oda kevesebb a pont. Vagy fogorvosi asszisztensnek, fogtechnikusnak. AZ emeltszintűre meg tényleg fel tudsz készülni egyedül.
2019. dec. 28. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. En is hallottam hogy egyedul is fel lehet, meg sokan csinaltak igy de nem tudom hogy kezdjem el. Mindegy azert kutakodom.
2019. dec. 29. 09:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek asszisztens lenni, vagy fogtechnikus, annyit kinlodtam a faktokkal, 3x valtottam sulit, nyaron dolgoztam es mellette tanultam az osztalyozo vizsgara hogy atmegessek bioszra.
2019. dec. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!