Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulás. Mit válasszak?

Továbbtanulás. Mit válasszak?

Figyelt kérdés
Egy kis faluban lakom,ahol sajnos nincs semmiféle ilyen körű tájékoztatás.Majd a későbbiekben tanárként szeretnék dolgozni. Azt szeretném megtudni,hogy gimnáziumba meik tagozat könnyítené meg majd a egyetemre/főiskolára való bejutásomat?!
2008. nov. 18. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy milyen tanár szeretnél lenni. Ha a matek jól megy, akkor érdemes reálgimnáziumba menned. Ha inkább az irodalmat, a történelmet szereted, akkor humántagozat. Ha pedig van nyelvérzéked, akkor olyat érdemes, ahol magas óraszámba tanulhatsz min. 2 nyelvet.
2008. nov. 18. 19:20
 2/4 anonim válasza:
100%
Nagyban függ attól, hogy Magyarország melyik részén laksz (mármint iskolaválasztás szempontjából.) Nézz meg interneten a környéketeken lévő gimik honlapját, és ott gyakran találsz utalásokat, hogy milyen pályához ajánlják. Am én is most ilyen dilemma elé kerültem, tudom, hogy nehéz! Szánj rá sok időt, és igyekezz jól dönteni!!! Sok szerencsét! ;)
2008. nov. 18. 20:12
 3/4 anonim válasza:

Minden általános iskolában lehet pályaválasztási útmutatót rendelni,ami leírja az adott megyében az összes szakiskolát/szakközépet/gimit.Önkormányzati iskolában 800ft,egyedüli fennttartóval rendelkező iskolában 1000ft.

/pici cutte/

2008. nov. 18. 23:47
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ezen az oldalon [link] minden iskola fel van sorolva. Ha biztosra akarsz menni, nézd meg a hozzád legközelebbi iskolákat, ha van e-mail cím írjál nekik és kérd meg az iskolát, hogy küldjön neked egy részletes tájékoztatót az iskoláról. Így jó pár suliról képet fogsz kapni és ki fogod tudni választani a legmegfelelőbbet.
2008. nov. 24. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!