20 évesen folytathatom a tanulást?
Elvégeztem az általánost, mint mindenki mást és autószerelő szerettem volna lenni. Jártam is, de családi okok miatt az utolsó évemet nem tudtam befejezni. Erről nem beszélnék többet. Most végre 2 év után minden megoldódott kemény munkával, viszont csak általánossal nem szeretném leélni az egész életem. 20 évesen folytathatom a középsulit vagy el lehet kezdeni újra csak egy másik szakon? Köszi a válaszokat előre is. :)
Ui: így visszagondolva nem hinném hogy az autószerelés lesz az amit csinálni szeretnék ha van mód a tanulásra azért írtam a másik szakot. :D :)
Persze, sőt! Nagyon jól teszed, ha elvégzed a sulit.
Vannak olyan helyek is, ahol két év alatt meg lehet szerezni az érettségit.
#2: a kétéves gimi azoknak van, akiknek van egy szakmájuk a kezükben. A többieknek 4 év.
Kérdező, a magam példája: 20 évesen szereztem munkaügyi központon keresztül egy alapfokú szakmát. Azokhoz elég a 8 általános is.
28 évesen érettségiztem levelezön, utána lett egy középfokú szakmám.
Most 46 éves vagyok, és egyetemre járok. Szóval tanulni soha nem késő!
Döntsd el, mit szeretnél! Szakmát? Vagy egyetemi végzettséget? Utána abban az irányban menj tovább!
Még fiatal vagy, határ a csillagos ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!