Milyen online elvégezni az érettségit?
Mivel dolgozom , és már nincs kedvem nappali tagozatra járni, az esti tagozatot meg nem tudom kivitelezni, ezért úgy döntöttem, hogy online szeretném elvégezni az érettségit.
Ráadásul minél elöbb, mert a legalja munkát végzem jelenleg, és szeretném tovább fejleszteni magam, kitörni ebböl a helyzetböl.
Találtam az interneten néhány ilyen online iskolát, ahol pár hónap/1 év alatt megszerezhetö az érettségi.Nekem 11 osztályom van.Viszont eléggé drágák.Ha valaki így végezte el, annak várom a tapasztalatait.
A kötelező bejárás alól lehet mentességet kérni. Én 4 évesbe jártam, az első évben a munkahelyem nem engedett el, így csak kéthetente jártam. Aztán szültem, utána még csak vizsgázni jártam be. De ez intézményfüggő, hogy mit engednek, és mit nem...
De volt egy munkatársaim, aki hétről hétre elküldte nekem az anyagot, amiket vettek. És a féléves vizsgákra így is ugyanúgy el kellett mennem. Csak így sokkal nehezebb volt
Minden évben van olyan lúzer akit be lehet csapni az online érettségivel és lehúzzák 500 ezerrel, aztán meg sír hogy őt becsapták. Remélem te nem ilyen leszel!
Kábé két évig kell suliba járnod. Javaslom inkább menj el esti suliba ahol elmondod, hogy te dolgozni jársz és adjanak egyéni tanrendet.
A Színyeibe 2020 júniusában nem tudsz érettségizni. Beiratkozol oda és két év múlva lesz érettségid, ha van szakmunkás bizid. Viszont legalább nem kerül fél millióba.
A tavalyi balhé miatt azért készülj fel arra, hogy a Színyeiben minden szabályt betű szerint be fognak tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!