Na le is adtam a felvi-s jelentkezést, hitelesitettem, akkor más dolgom nincs igaz?
Figyelt kérdés
Ügyfélkapus visszajelzés alapján sikeres volt a hitelesítés.
Most már "csak" májusban megfelelően kell érettségizek igaz?
2019. dec. 20. 08:06
2/9 anonim 

válasza:

Igen, az érettségit már fel sem kell tölteni, csak a nyelvvizsgát és az egyéb dokumentumokat, ha van.
4/9 anonim 

válasza:

Ha jól tudom még fel kell töltened majd a 12 év végi bizonyítványod eredményeit.
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom.
Elvileg nem kell, mert duplazassal megyek es igy az emelt matekomat es emelt infomat fogjak nezni.
Magyar meg az osszes tobbi 2es :/
2019. dec. 20. 09:51
6/9 anonim 

válasza:

Hova tervezel menni kedves kérdező?:)
7/9 A kérdező kommentje:
Villamosmernokire szeretnek :)
Itt helyben Pecsen
2019. dec. 20. 10:28
9/9 anonim 

válasza:

Az meredek, hogy már leadtad, amikor január közepe fele még egy kiegészítést kiadnak, és akkor lesz véglegesen tiszta az egész menete. Lehet, hogy spec. egy két szak addig még meg is szűnik és mégse indul, vagy egy két helyen változik valami. Január közepe-vége felét megvárhattad volna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!