ELTE Anglisztika?
Figyelt kérdés
Pécsen tanulok anglisztikán és maga a szak érdekel, az oktatókat nagyon szeretem (nagyon rendesek, kedvesek, segítőkészek, közvetlenek, emberiek, humorosak és szerintem értelmes, tanult, okos emberek, az órákkal és a számonkérésekkel nekem többnyire szintén nincsen problémám) és a környezet is tetszik (szerintem Pécs szép, nekem az egyetem épülete is tetszik, kisebb, barátságos). Viszont számomra csalódást okozott az, hogy nem túl komoly a képzés és inkább csak ilyen “ide-oda lépegetünk a semmiben” hangulata van. Azt érzem, hogy sem az oktatók, sem a diákok nem veszik komolyan. Kevesebb specializáció közül is választhattunk (mesterképzés esetén szintén így van), szakmaibb programok és lehetőségek nem nagyon vannak, diákmunkát eddig abszolút nem találtam, számomra a város adta szórakozási lehetőségek sem a legvonzóbbak és a társaságot sem érzem magaménak. Szóval úgy összességében nem érzem magam jól a jelenlegi egyetemen, emiatt gondolkozom a váltáson (vagy legalábbis azon, hogy ott folytatom a mestert) és az ELTE jönne szóba. Mikor a nyílt napon voltam, akkor nem tetszett benne, hogy túl nagynak, túl hidegnek és túl hivatalosnak éreztem azt a közeget, viszont lennének előnyei Péccsel szemben. Nektek mi róla a véleményetek?2019. dec. 1. 11:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!