Csak a munkaügyi központban lehet úgy ingyen tanulni hogy még támogatnak is pénzzel?
Az fel sem merül benned, hogy akit felvettek az érdemesebb (jobban megfelelt, nagyobb szüksége van rá) mint te? Lehet szídni a rendszert de ebben az országban rengetegen jártak egyetemre, okj tanfolyamra mindenféle támogatás nélkül.
Ezzel a mentalítással nem sokra fogsz menni az életben. Másomat hibáztatsz és vádolsz míg te nem vagy hibás. A munkaügyi központos képzésekre nem csak a csókosok járnak.
Ha nem sikerül valami akkor rögtön jönnek a kifogások:
- Csak a csókosokat veszik fel.
- Ki akar tolni velem a haragosom.
- Nem vesznek fel mert roma/meleg/stb vagyok.
Megírtad a tesztet és jól sikerült. Miből gondolod, hogy a többiek tesztje nem sikerült jobban?
Most ne gyere azzal, hogy a többiek debilek te meg zseni vagy, de nincs ismerősöd! Ennél racionálisabb magyarázatra vágyom. Már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi ez a képzés ahová nem vettek fel.
A kiírt kérdésed utolsó mondata sajnos nagyon rád vonatkozik. Azért remélem sokra viszed az életben de addig is sok sikert kívánok neked a közmunkán!
A munkaügyis tanfolyamokról annyit: van,ahol nem számít hogyan sikerül a teszted!!! Nem azt nézik. Életkor, gyerekek száma,milyen iskolai végzettséged van stb. Persze van az a része,hogy ismerőst beraknak.
Voltam olyanon,ahol az illető még be sem volt regisztrálva,de sebaj, röptiben rögzítették a rendszerbe, és írhatta is alá a szerződést.
Zömében sík hülyék kerülnek be, tisztelet a kivételnek, felénk így megy és még olyat nem hallottam itt,hogy pl bárkit kiraktak volna a képzésből hiányzás ,vizsgákon lehet bukta, de ahhoz már nagyon bénának kell lenni.
Komolytalanok összességében ezek a munkaügyis képzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!