Magántanuló szeretnék lenni, lehetséges?
Figyelt kérdés
Az van, hogy észrevettem magyamon, hogy csak bent ülök órán, de igazából nem tanulok ott semmit, mindig otthon tanulok meg mindent, mert nem igazán tudom követni azt a tempót, ahogyan a tanárok magyaráznak de magamtól gyorsan tanulok, suliban nem értem, haza megyek és amit a tanár nem tudott megtanítani 45 perc alatt azt én 20 perc alatt megtanulom. Nincsen semmilyen betegségem meg semmi, csak szerintem nekem úgy könyebb lenne, és nem kellene napi 8+ órát erre pazarolni, mert magamtól gyorsabban tanulok. 9.-es vagyok és nem igazán szeretek bejárni suliba plusz nem vagyok egy közösségi ember. Néhány általános iskolai barátommal szoktunk találkozni minden hétvégén szóval azzal, hogy nem lennék közösségben szerintem nem lenne gond. Magántanulók nektek ez hogy volt? Meg milyen magántanulónak lenni?2019. nov. 24. 23:27
1/4 anonim válasza:
Úgy emlékszem, mintha a kormány ezen is változatott volna az elmúlt évben (vagy legalábbis akart)
Szóval szerintem elég nyomos oknak kell lennie, hogy magántanuló lehess
3/4 anonim válasza:
???
Miért törölték a válaszomat???
4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor mindegy, nem lehet. Utolsó nem tudom miért törölték a válaszodat
2019. nov. 25. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!