Van valami különösebb oka, hogy a BGF-re sokkal kevesebb pontszámmal lehet bejutni, mint pl. : a Corvinusra?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 18:41
11/34 anonim válasza:
Számvitel mesterképzésre felvesznek, de az pont ugyanolyan jó a BGF-en. Pénzügy mesterre nem fognak átvenni, az a Corvinuson brutális, és nem szeretik a külsősöket.
12/34 A kérdező kommentje:
köszi:-) igazából a BGF-re szeretnék menni, csak szeretném tudni, h érdemes-e
2010. júl. 18. 20:11
13/34 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy az iskolák jobban szeretnek belsősüket felvenni.
14/34 anonim válasza:
A Corvinusra felvesznek 100-200 embert, a BGF-re 400-500-at, ami logikusan azt jelenti, hogy ott lejjebb mennek a ponthatárok. Ha a BGF-re is ennyit vennének fel, ott is lehet 440-450 körül lenne a ponthatár.
Ez meg nagy hülyeség, hogy csak Corvinussal kap diplomát az ember. Olyat is ismerek, aki vidéki egyetemen tanult és Budapestről keresték meg, hogy dolgozzon valami nagy cégnél.
15/34 anonim válasza:
Az, hogy annyi embert vesznek fel, nem jelenti, hogy el is végzi mind az 500...
16/34 A kérdező kommentje:
am engem nem az érdekel, h hová mennyi embert vesznek fel, hanem h van-e lényeges különbség a 2 diploma között? nyilván megoszlanak a vélemények, de ezért jó, ha minél több van
2010. júl. 18. 22:16
17/34 anonim válasza:
Azt mondják a BGF gyakorlatiasabb jellegű, a Corvinus jobban rámegy az elméletre.Olyat is hallottam, a BGF a számvitelre jobban rámegy, viszont a Corvinuson van valami jó ösztöndíj program (már olvastam a nevét is, eszembe most nem jut), több a külföldi lehetőség, ott van szakkoli is. Én ezeket mind hallomásból tudom, szerintem akkor lehet jobban összehasonlítani a 2 iskolát, ha mind2n tanulsz.
18/34 anonim válasza:
A Corvinusnak jobb a reklámja ezért sok jó tanuló jelentkezik akiket felvesznek és magas lesz a ponthatár
19/34 anonim válasza:
Igen, a Corvinus nevesebb egyetem.
Egyébként nagybátyámnak több cége van, megmondta, hogy sz*rnak rá ki milyen egyetemről jött, a lényeg, hogy jól dolgozzon, hogy gyakorlatias legyen és hogy legyen tapasztalata! Ha ez nincs meg, lehet akárhány diplomája a Corvinusról...
20/34 A kérdező kommentje:
nagynéném férje is a Corvinuson tanult, ő is azt mondta, h tökmind1, hol végezted a sulit, de ha mégis mérvadó, akkor max az 1. munkahelyen. utána már úgyis csak atapasztalat kell, meg a referenciák...
2010. júl. 19. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!