Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Alapszak után osztatlan tanárira?

Alapszak után osztatlan tanárira?

Figyelt kérdés

Anglisztika és angol-kínai osztatlan tanári

Sokáig egyáltalán nem akartam tanár lenni, őszintén szólva meg sem fordult a fejemben. Viszont anglisztikásként nagyon sok közös órám volt tanár szakosokkal, így picit beleláthattam én is a képzésükbe, illetve voltak alkalmazott nyelvészetes tárgyaim, ami miatt egyre jobban elkezdett érdekelni a tanítás és a tanulás folyamata. Viszont két különböző egyetemről van szó, nagyon nagyon kevés angolos tárgyamat tudnám elfogadtatni. Nagyjából ugyanazt tanultam én is, csak más felosztásban, más rendszerben és emiatt tényleg kevés az átfedés a tárgyak között. Rövidebb nyilván akkor sem lenne a képzés, hiszen attól még ott van a másik szak és a tanáris órák is, csak így tulajdonképpen nagyjából ugyanazt tanulnám kétszer, ha jelentkeznék.

2019. nov. 13. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:
A tanári diplomában sok lehetőség van, nem csak iskolai tanárként lehet elhelyezkedni vele. Szóval ha ez tetszik, csináld bátran.
2019. nov. 14. 08:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha vonz a havi 135 ezer forintos fizetés... Életem legnagyobb hibája volt a tanárképzés.
2019. nov. 15. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!