Megéri alkalmazott matematikusnak tanulni?
Figyelt kérdés
Mennyire keresik őket, és hogy mennyire nehéz elvégezni2019. nov. 11. 18:30
1/9 anonim válasza:
Nehéz elvégezni. Ne tévesszen meg az "alkalmazott" jelző, a tárgyak jelentős része elméleti matematikáról szól, a vizsgák pedig tétel+bizonyítás jellegűek.
Ha viszont elvégezted, akkor jó munkád és/vagy jó fizetésed lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a linket
2019. nov. 12. 21:54
4/9 A kérdező kommentje:
és szerintetek melyik egyetemen érdemes elvégezni ?
2019. nov. 12. 21:54
5/9 anonim válasza:
Szegedi lévén inkább a szegedi egyetemet ismerem. Itt sok, sikeres, fiatal oktató is van, akik közel állnak a gyakorlathoz, és jó kapcsolatokkal rendelkeznek.
A tanulmányok komoly erőfeszítéséket igényelnek, de utána sok lehetőség áll a végzősök rendelkezésére.
Véleményem szerint jó választás az SZTE-n való tanulás.
6/9 anonim válasza:
Megéri, de k.va nehéz. Legalábbis az ELTE-n. Én ott tanultam.
7/9 A kérdező kommentje:
rendben
2019. nov. 13. 16:23
8/9 anonim válasza:
Az Eltén tanulok. Nehéz, de szerintem megéri. Viszont ha érdekel, akkor azt javaslom, hogy gyakorolj az emeltnél nehezebb, versenyfeladatokat is, hogy megkönnyítsd magadnak az átállást.
9/9 anonim válasza:
Többen írtátok, hogy megéri. Ezt szimplán a fizetésre értitek vagy magára a karrierre? Tudnátok konrét példákat mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!