MARIANN06 kérdése:
Az egyetemen a kötelező tantárgyak között milyen reál tantárgyak szerepelnek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 8. 11:24
1/9 anonim válasza:
Melyik egyetemi szakra gondolsz pontosan?
2/9 anonim válasza:
Ez aztan ertelmes kerdes volt.....
3/9 anonim válasza:
A pontos válaszhoz a legjobb lenne egyetemet és szakot mondanod. Általánosságban elmondható, hogy a legkevésbé reálos szakokon is jellemzően van 1-2 félév reálosabb tárgy. Statisztika, gazdasági ismeretek, stb.
4/9 anonim válasza:
Google keresőmotor -> “X egyetem Y szak kreditháló”. Valószínűleg ott lesz minden oktatott tárgy a szakon, és utána részletesen is utána tudsz járni, mit oktatnak a tárgy keretében.
5/9 anonim válasza:
Milyen szak? Pl, egy nyelvszakon semmilyen, egy gazdasági szakon már több, egy mérnöki szakon meg szinte csak az.
6/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért lettem lepontozva..
Ha megmondja a kérdező a pontos szakot, akkor elmondtam volna neki, kikerestem volna.
Pl. bölcsésztudományi/társadalomtudományi szakokon elenyésző, míg műszaki/gazdaságtudományin viszont már egész szép számmal vannak reál tantárgyak.
De nem. Le kell pontozni.
Idióták.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem én voltam! Nekem hasznos volt és hálásan köszönöm a választ! :)
2019. nov. 11. 17:51
8/9 A kérdező kommentje:
Turizmus-vendéglátás szak
2019. nov. 11. 17:52
9/9 anonim válasza:
Turizmuson az első félévebn ugyanazokat a tantárgyakat tanulod, mint az összes többi üzleti szakos: gazdasági matek, statisztika, közgazdaságtan, mikro/makroökonómia, pénzügy, számvitel, informatika.
Ezek reál tantárgyak, de többnyire teljesíthetőek felkészüléssel.
Ez nagyjából az 1.-2. félév, majd szakos tárgyak jönnek, azok inkább humán tantárgyak, de lesz mellette elenyésző reálos is(turizmuson).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!