Lehet valaki szemsérülten idegsebész?

Érdeklődhet valamelyik orvosegyetem vagy idegsebészettel is foglalkozó kórház foglalkozás-egészségügyi szolgálatánál.
De miért gondoljátok, hogy az iskolai védőnő jobban tudja, ki mire alkalmas, mint egy szemész, egy háziorvos (meg az orvostanhallgatók)?
Másrészt meg az egyetem elvégzése alatt változhat a prioritás, rájöhet, hogy valami még jobban érdekli, láttam már egy-két ilyen változtatást.

Alapvetően a szem képes átvenni bizonyos mértékben a térlátást. Én is idegsebész tervezek lenni és mivel mikrosebészet és emiatt sokszor kell mikroszkópon keresztül operálni, ami még a tökéletes látásúaknak is nehéz, pont a kézkoordináció miatt ezért nem hiszem, hogy idegsebész lehet még, de hogy ne csak olyat mondjak amivel letöröm, ott van Prof. Dr. Hangody László ortopédsebész aki világszinten is ismert, Ő például elveszítette a látását valamelyik szemére és most, mint említettem, az egyik legjobb ortopédsebész.
Ne adja fel a barátod az álmát, viszont legyen b és c terve is.
Én sok sikert kívánok neki és ha bármi kérdése van írj nyugodtan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!